Digitale EUHA lente-conferentie Vrijdag 26 maart 2021 09.15 -17.00 uur

De Europese Unie van Audiciens [EUHA] houdt onze kennis ook in deze bijzondere tijden up-to-date!

De lezingen van elk 20 minuten worden aangeboden door specialisten op het vakgebied in een basis -of gevorderde variant. Na de presentatie is er gelegenheid om in een live-chat
met de spreker vragen te stellen.
Onderwerpen zijn o.a. CI, hooraanpassing en digitalisering, waarbij ook specifieke zaken rondom Corona worden meegenomen. De pandemie baart wereldwijd zorgen en het is belangrijk dat audiciens op dit gebied up-to-date zijn.
Otoplastiek, communicatie en de Freiburg-taaltest zijn andere onderwerpen die nieuwe kennis voor audiciens onthullen.
Daarnaast zijn er in een aparte rubriek speciale thematische presentaties en productinformatie uit de hoorindustrie, actuele presentaties op het gebied van ‘natuurlijk horen’, moderne oorstukjes-procedures, de laatste bevindingen m.b.t. ‘chatbot-ondersteunde hooraanpassingen’, belangrijke informatie over ‘WHO-4 zorg’ en meer.

Beate Gromke, voorzitter EUHA:
“Ik nodig de hele branche van harte uit om dit nieuwe trainingsformaat te gebruiken! Het is belangrijk om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste technologie en wetenschap om de klant gekwalificeerde zorg te kunnen bieden. Omdat we de snelle ontwikkelingscycli van de hoorsystemen het hoofd kunnen bieden met intensieve bijscholing die inhoudelijk veeleisend is. Ons nieuwe format biedt precies dat, voor iedereen – van stagiaires tot masters. ”

Informatie/Inschrijven via spring meeting 2021
Kosten: niet- EUHA-leden €69,- incl. btw.