EUHA 2018: digitalisering

EUHA 2018, 17-19 Oktober, Hannover -D

Beste collega’s,

“Digitalisering” is het zwaartepunt van het 63e internationale audicienscongres. In onze branche is dat op het eerste gezicht geen noviteit. Wij zijn vertrouwd met digitale ontwikkelingen. In tweede instantie is duidelijk dat digitalisering een voortdurend proces is. Niet alleen vakmensen zoals wij hebben ermee te maken, maar ook de eindgebruiker. Dat vraagt een andere omgang met onze klanten, een andere benadering van onze service. De rol van de audicien verandert.

Tijdens het congres worden perspectieven en kansen belicht die deze ontwikkeling met zich meebrengt. Onder andere is tele-audiologie een thema, maar ook hoortoesteltechnologie, hoortoestelaanpassing, accessoires en communicatie staan dit jaar op het programma.

Het 63e internationale audicienscongres is een ideaal platform om je te verdiepen in de toekomst. Met circa 20 vak-voordrachten, verschillende tutorials en ronde-tafel-gesprekken biedt het congres een breed spectrum aan actuele thema’s.
Nationaal en internationaal gerenommeerde onderzoekers presenteren hun bevindingen en resultaten.

De vaktentoonstelling met ongeveer 130 stands presenteert de nieuwste technologie en designs. ’s Werelds grootste conventie van audiciens is zeker een bezoek waard! Het biedt deelnemers veel mogelijkheden zich op het vakgebied verder te bekwamen en met elkaar interessante nieuwtjes uit te wisselen.

Ik nodig u van harte uit om gezamenlijk de volgende stappen te zetten in deze tijd van digitalisering.

Martin Blecker,
Präsident Europäische Union der Hörakustiker