EUHA TV: alle lezingen nu on line!

De lezingen van het 63e EUHA congres in Hannover zijn nu online beschikbaar op www.euha.tv.
EUHA TV bestaat sinds 2016 met de bedoeling om informatie ook ‘thuis’ te kunnen gebruiken en dieper in te gaan op specifieke onderwerpen na het congres.

De nieuwe EUHA-voorzitter Beate Gromke beveelt EUHA TV van harte aan voor persoonlijke training: “het kunnen luisteren naar de lezingen van dit 63e congres, onafhankelijk van tijd en plaats, is een ideale basis voor persoonlijke training en bijscholing. De powerpoint-afbeeldingen en belangrijke delen kunnen worden herhaald en afhankelijk van de beschikbare tijd kunnen een of meer lezingen worden geopend. EUHA TV is een hulpmiddel dat flexibel genoeg is om te worden geïntegreerd in het dagelijks leven van audiciens.”

Oorspronkelijke versies van de lezingen zijn gratis beschikbaar op www.euha.tv voor EUHA-leden en houders van seizoenskaarten voor het EUHA-congres van 2018. Toegang via www.euha.org of www.euha.tv.
Voor niet-EUHA-leden wordt een vergoeding van €99,00 in rekening gebracht (online toegang vervalt: 30 september 2019).
Video-opnames van de openingsceremonie zijn gratis voor iedereen beschikbaar.

NB: in het novembernummer van De Audiciens staat een samenvatting van alle presentaties. voor niet-AudiNed-Leden komt dit nummer medio februari 2019 online.